Evidentia Biztosítási Tanácsadó és Alkusz Kft. | 1118 Budapest, Villányi út 91. | Tel: (1) 612 0727 | Fax: (1) 612 0787 | E-mail: evidentia@evidentia.hu

Adatvédelem


Adatvédelmi nyilatkozat

 

Az Evidentia Biztosítási Tanácsadó és Alkusz Kft. gondoskodik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a személyes adatok védelméről.

 

A honlapunkon lévő információ megtekintéséhez regisztráció vagy a személyes adatok megadása nem szükséges. Ez alól kivételt képez a „Kérjen ajánlatot” szolgáltatásunk. A megadott személyes adatokat Társaságunk kizárólag az ajánlat elkészítéséhez használja fel  az adatvédelmi előírások betartása mellett.

 

Az Evidentia Biztosítási Tanácsadó és Alkusz Kft. honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap. Ennek eredményeként tudomásunkra jut a látogató internet protokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, és a használt böngészőprogram neve. A Társaság ezeket az adatokat semmilyen formában nem használja fel.

 

Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. A Társaság, mint üzemeltető azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért.

 

Az Evidentia Biztosítási Tanácsadó és Alkusz Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon szereplő adatok és információ helyes és megfelelő legyen, de nem vállalhat felelősséget azért a kárért, amely esetlegesen ezen információ felhasználásából keletkezett. Ha bármi olyannal találkozik, amely aggodalomra adhat okot e tekintetben, kérjük jelezze az  evidentia@evidentia.hu mail címen.

 

Mivel az internet nyílt rendszer, nem garantálhatjuk, hogy az információ vagy a letöltött anyag Önhöz vírusmentesen jut el. Ennek értelmében Önnek minden lépést meg kell tennie saját biztonsága érdekében, hogy a vírusfertőzést elkerülje.